tiistai 27. huhtikuuta 2010

Yu Lang Xiang

Yu Lang Xiang (jadepisara.fi - myös kuvat lainattu nettisivuilta)

Tuoksu on erittäin miellyttävä, eräänlainen kirpeän hedelmäinen ja raikas. Maku on makea, kukkainen, jopa parfyyminomainen, ja kestää monta haudutusta. Haudutusten edetessä teen maku pyöristyy, mutta säilyttää silti hienon kukkaisuutensa. Yu Lang on myös helppo valmistaa, eikä edes pöydälle muutamaksi minuutiksi unohtunut haudutus ole liian kitkerä.
Yu Lang Xiangin jälkimaku on kepeän kukkamainen ja raikas, mutta jättää kuitenkin suuhun osittain tuon laadukkaalle teelle ominaisen muhivan makeuden.

Tarkastelin märkiä lehtiä haudutusten jälkeen. Lehden hapettumisen näkee punaisena/epätasaisena värinä. Tässä teessä lehdet ovat melko yhtenäisesti hapetettu, muutamissa pienissä lehdissä näin epätasaisuutta. Useimmat lehdet olivat kuitenkin ehyitä, taidokkaasti kierrettyjä ja tasaisesti hapetettuja.

Vaikutustensa puolesta Yu Lang sopii loistavasti seurustelujuomaksi. Se piristää ja jalostaa tunnelmaa. Kaiken kaikkiaan Yu Lang on profiililtaan syvä ja monimuotoinen tee.

0 kommenttia: